Bună! Eu sunt Elena

Consultant nutriționist și antrenor personal

Numele meu este Elena Florina Rosca am 36 de ani și sunt mămica a 2 copii minunați. Mereu am fost pasionată de gătit și mă bucuram de mesele în familie pana în punctul în care am ajuns la 100 kg și problemele de sănătate au început sa își pună amprenta.

La 30 de ani durerile articulare și tensiunea mărită m-au făcut conștientă că trebuie să fac o schimbare! Așa am luat decizia că trebuie să slăbesc.

“Pentru a deveni expert într-un domeniu ai nevoie de timp, efort și disciplină… și de disponibilitatea de a persevera, în pofida dificultăților care pot apărea”

Acest citat pe mine ma ghidat și ma ajutat foarte mult pentru că într-adevăr pentru a slăbi ai nevoie de disciplină și perseverență.

Atunci mi-am dat seama că pentru asta NU am nevoie de o DIETĂ ci de a schimba OBICEIURILE ALIMENTARE pentru a avea un STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS și a mă putea menține cu ușurință fără a mai lua în greutate.

AM FOST ȘI EU ACOLO UNDE EȘTI TU!

Slăbind primele 30 kg mi-am dat seama că prin propriul exemplu pot ajuta și alte persoane care se confruntă cu aceleași probleme și le pot ajuta mai ușor pentru ca înțeleg prin ce trec.

Ca antrenor personal înțeleg foarte bine dorința fiecăruia de a avea un corp bine definit și de a te simți bine in propriul corp, atât din punct de vedere al imaginii exterioare, cât și din punct de vedere al sănătății. În egală măsură înțeleg provocările, tentațiile, emoțiile și greutățile pe care le vei întâmpina pe acest drum. Le înțeleg pentru ca am fost acolo, în aceeași postură.

Dar împreună putem!

Hai sa începem împreună transformarea pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Pentru asta trebuie sa avem încredere unul în celălalt de la început. Eu în hotărârea și determinarea ta de a urma o disciplină care va deveni un stil de viață de care vei deveni mândru/ă cu adevărat, iar tu în hotărârea mea de a-ți fi aproape pas cu pas, la orice ora, în orice moment, de a discuta deschis și a croi soluții care ți se potrivesc indiferent de tentațiile sau greutățile pe care le vei întâmpina.

“Motivația este cea care îți dă putere. Obiceiul este cel care te menține în forma”

(JIM Rohn)

Ce ofer

 

Suport on-line si live 360 de zile, 24/7

Consultații individuale on-line cu antrenorul tău

Plan alimentar gustos, accesibil, personalizat

Plan pentru activitate fizică

Listă cumpărături + Farfuria echilibrată + Listă de gustări sănătoase

Teme de educație nutrițională 1 la 1

Monitorizare permanentă